Birim Sorumlularına Başarı Belgesi verildi.

Hastanemizde Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kalite denetiminde , Birim sorumluları ve personellerimizin özverili çalışmaları nedeniyle , yerli malı etkinlikleri ile birlikte , tüm hastane personelimizin katılımı ile bir organizayon gerçekleştirildi. Bu organizasyonda personellerimizin yapmış olduğu yiyecekler ve yemeklerle birlikte , kutlama havasında gerçekleşen bu buluşmada;
Acil Birim Sorumlumuz Aslıhan yılmaz,Servis Birim sorumlumuz Hayriye hızlı,diyaliz birim sorumlumuz Betül Bilge, radyoloji Birim Sorumlumuz Emre çamyar,Poliklinik Birim sorumlumuz Emine Bıyıksız, Kalie birim sorumlumuz İlkay Emir, Eğitim birim Sorumlumuz Özlem Özçelik ve Biyomedikal Birim Sorumlumuz Nermin Hindioğlu başarı belgesi ile taltif edildiler. başarı belgelerini, Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr. Eda TÜRE, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap YAVUZ ve İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail BEZİRGANOĞLU tarafından alan Birim Sorumlusu personellerimize ,ve tüm hastane personellerimize teşekkür ederiz.

Sevebilirsin...